Teatteri Kuhaus

 

 

Jo muinaiset... historiaa ja nykyaikaa:


Syvälän Olli meni joskus lupaamaan, että jos Leivonmäelle saadaan teatteriryhmä, hän voi ohjata sen ensimmäisen näytelmän. Pitihän miehelle antaa mahdollisuus! Niin syntyi Teatteri Kuhaus, joka kokosi piiriinsä sekä muissa harrastajaryhmissä toimineita teatterintekijöitä että vasta-alkajia. Syvälän Olli piti lupauksensa ja ohjasi vuonna 1999 Kosintoja, ja sen jälkeen Kuhaus on joka vuosi näytelmäesityksillään rikastuttanut Leivonmäen ja Joutsan kunnan kulttuurielämää. Ohjaajina ovat toimineet myös Marita Kärkkäinen, Anu Rankila, Annu Sankilampi ja Pekka Aarnio. Uusin ohjaajamme löytyi myös omista riveistä - Iiris Ilmonen, jolla on vahva näkemys tekstin toteuttamisesta porukan ominaisuuksia noudattaen.

Puulan Seutuopiston näytelmäpiirinä kokoonnutaan kevätkauden harjoituksiin ja tarvittavat jatkot sovitaan erikseen kunkin tuotannon yhteydessä. Sitoutuminen toimintaan on harrastajateatterilaisen suurin ja lopulta palkitsevin haaste. 

Kuhauksen johtokunta 2017:
Toni Peiponen, pj., Marjatta Riihiaho siht/ rahastonhoitaja , Sirkka Saarinen vpj, Pirkko Teppola, Sirkka Virtanen ja Jouko Nieminen

Yhteydenotot email: kuhaus@gmail.com

Puh. 040-870 0991 lippuvaraukset ym.